Produkty pro řízení erpu (6)

List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g
Fenyklová semena - HoReCa

Fenyklová semena - HoReCa

Semena kopru se dlouho přidávají téměř do všech nálevů a nakládaných potravin, v nálevu s nakládanými okurkami, rajčaty a paprikou se vkládají celé deštníky se semeny, pouze semena se používají v kysaném zelí. Semena kopru se skvěle hodí k masovým a rybím pokrmům, jakémukoli zeleninovému guláši, a zejména k pokrmům z hrášku, fazolí a čočky. Použití pro Omáčky, polévky, konzervaci, masové pokrmy, drůbeží pokrmy, přílohy. Chuť Pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Anýzová semena

Anýzová semena

Anýzová semena - koření, které bylo do Evropy přivezeno na počátku středověku a rychle si získalo popularitu v kuchyni. Kněží a léčitelé starověkých civilizací oceňovali semena anýzu - jejich léčivé vlastnosti byly někdy nazývány zázraky. V kuchyni se používají všechny části anýzu ve všech možných formách. Anýzová semena se přidávají do marinád, aby jim dodala výraznou chuť. Pokud je smícháte s bobkovým listem a skořicí, získáte vynikající domácí koření na studené masové pokrmy. Bílkoviny (g / 100g): 18,0 Tuky (g / 100g): 16,0 Sacharidy (g / 100g): 35,0 Energetická hodnota (kcal / 100g): 360,0
Černá sezamová semena - HoReCa

Černá sezamová semena - HoReCa

Sezam, také známý jako sezam, přišel do Evropy z Afriky. Černá semena jsou cennější než bílá nebo hnědá semena. Jsou bohatá na retinol, vitamíny B a E, olejové a linolové kyseliny. Sezam je uznáván jako jeden z nejúčinnějších produktů, které mohou zpomalit stárnutí buněk v lidském těle. Černá sezamová semena se přidávají do salátů, dochucují pokrmy z rukoly, fenyklu, ryb. Příjemná pikantní chuť těchto zrn umožňuje jejich úspěšné použití při pečení a výrobě kozinaki. Černý sezam je nepostradatelný pro výrobu sushi. Použití Použití pro přípravu všech typů pečiva a dezertů, ovoce, horkých nápojů a pikantních pokrmů orientální kuchyně. Chuť Astringentní chuť, mírně hořká. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 19,0 Tuky (g / 100g)… 49,0 Sacharidy (g / 100g)… 12,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 570
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230